Kuchnia polska articles

Jak dbać o domową spiżarnię?

Jak dbać o domową spiżarnię?

Jak dbać o domową spiżarnię? Jak wynika z badań „Fooder. Polacy, przepisy, Internet”, najczęściej przetwory robią osoby mieszkające na wsiach (82%). Im większa miejscowość, tym mniejszy odsetek osób przetwarzających warzywa i owoce (59% w największych miastach). Czy osoby mieszkające w miastach nie mają czasu, nie potrafią, czy może boją się w ogóle spróbować?…

Kluski śląskie z dziurką

Wrocław, 04.01.2013 INFORMACJA PRASOWA MARKA : JAWO ASORTYMENT: KLUSKI ŚLĄSKIE Z DZIURKĄ JAWO KLUSKI ŚLĄSKIE Z DZIURKĄ– SYCĄCE DANIE DLA ZAPRACOWANYCH Jawo – producent mrożonych dań gotowych, znany przede wszystkim z pysznych pierogów ręcznej produkcji, od początku działalności stawia na najwyższą jakość swoich produktów oraz ich domowy smak.…

Czosnek marynowany z oliwkami

To jest to! Czosnek marynowany z oliwkami i suszonymi pomidorami marki Streamline Chociaż czosnek najchętniej używany jest w polskiej kuchni w swej naturalnej postaci, jako dodatek do aromatycznych sosów czy przyprawa wyciągająca z mięsa prawdziwą głębię smaku, coraz większą popularnością cieszy się także w swojej śródziemnomorskiej odsłonie – zatopiony w oleju.…

smak Wielkanocy

Warszawa, 26 marca 2012r. Wędliny na stół wielkanocny tylko od Gobarto! Już za parę dni Wielkanoc. Czas rodzinnego biesiadowania. Ważne jest, aby świąteczny stół był pełen zdrowych i naturalnych produktów. Marka Gobarto specjalnie na Święta przygotowała nowe propozycje – smaczne i wartościowe wędliny, które sprawią, że smak Wielkanocy na długo pozostanie w pamięci.…

Baranek Wielkanocny – świąteczny produkt

Baranek Wielkanocny – świąteczny produkt nie tylko do koszyka. Jaja, sól, chrzan, kiełbasa, chleb i oczywiście – Świąteczny Baranek – wszystko to koniecznie musi znaleźć się w wielkanocnej święconce. Dlatego Wielkanocny Baranek CEDROB został przygotowany ze szczególna uwagą, by pięknie prezentować się wśród świątecznych specjałów.…
Top