Przepisy articles

Para buch, czyli zdrowy obiad wprost w bambusowego koszyczka

Para buch, czyli zdrowy obiad wprost w bambusowego koszyczka

Informacja prasowa Warszawa, 17 czerwca 2019 r. Para buch, czyli zdrowy obiad wprost w bambusowego koszyczka Gotowanie na parze to trend nieustępujący z naszych jadłospisów. Cenimy jego funkcjonalność – dzięki przygotowywaniu potraw w ten sposób, produkty takie jak warzywa czy mięso tracą zdecydowanie mniej wartości odżywczych w porównaniu do tych gotowanych w wodzie czy smażonych na rozgrzanym oleju.…

Cudowne Brownie od Tomasza Dekera

Warszawa, kwiecień 2019 Informacja prasowa Cudowne Brownie od Tomasza Dekera Tomasz Deker, mistrz cukiernictwa, w swojej pracy składniki odmierza do tysięcznych grama, łączy dokładność, precyzję i spokój ze spojrzeniem artysty. Jego pasją jest czekolada, z której potrafi stworzyć prawdziwe arcydzieła. Z okazji Dnia Czekolady (12 kwietnia), specjalnie dla kampanii „Słodka Równowaga”, mistrz dzieli się swoim przepisem na doskonałe brownie, które zachwyci gości przy wielkanocnym stole.…

Karpatka w kilku smakach

Warszawa, 29.04.2019 r. Informacja prasowa Karpatka w kilku smakach Karpatka to jedno z najpopularniejszych w Polsce ciast, którego kształt przypomina… góry Karpaty. Stąd jego nazwa. Mimo wieloletniej historii, pojawia się coraz więcej wariacji na temat tego zdawałoby się tradycyjnego deseru. Marka Delecta zdradza kilka unowocześnionych przepisów na to legendarne już ciasto.…

Koktajl śliwkowy „Jesienne zdrowie”

Koktajl śliwkowy „Jesienne zdrowie” Jesień idzie, czas na koktajl z suszonych śliwek, który będzie owocowym wspomnieniem lata w nadchodzące coraz chłodniejsze dni. Jest lekki, smaczny i bardzo zdrowy- idealny na śniadanie, do popołudniowej lektury lub na długi wrześniowy wieczór. Wypróbujcie nasz prosty i szybki przepis na koktajl z suszonych śliwek bez konserwantów HELIO Natura, który poprawi metabolizm i dostarczy cennych dla zdrowia składników- potasu, miedzi i witamin z grupy B.…

Kim są amatorzy dań gotowych i co najczęściej kupują?

Kim są amatorzy dań gotowych i co najczęściej kupują? Coraz większe tempo życia i brak czasu znajdują swoje odzwierciedlenie w rosnącej konsumpcji dań gotowych. Odpowiadając na potrzeby konsumentów, producenci żywności rozbudowują segment convenience, dzięki czemu na sklepowych półkach znajdziemy już bardzo szeroką gamę wyrobów z tej kategorii.…
Top