Po czterech latach blogowania na princessmisia.com Marta Majewska, Dyrektor Strategii Digital i Mediów społecznościowych Porter Novelli wydała pierwszy numer magazynu kulinarnego LUSCIOUS.Pomysł na stworzenie kulinarnego magazynu
Dietetycy zapraszają dzieci i rodziców do ogrodów Kancelarii PremieraDoświadczeni dietetycy z Narodowego Centrum Edukacji Żywieniowej (NCEZ) zapraszają na niedzielę 3 czerwca – z okazji Dnia Dziecka – do wspóln
Informacja prasowaWarszawa, 21 listopada 2018Jak nauczyć dzieci jeść zdrowoOtyłość to jeden z najpoważniejszych problemów zdrowotnych dotykający współczesnego społeczeństwa. Sprawa wydaje się jeszcze poważniejsza, gdy
Informacja prasowaWarszawa, 23 sierpnia 2019 r.Miękkie lądowanie po urlopie. Jak wrócić do rzeczywistości po dłuższym wypoczynku?Morza szum, ptaków śpiew⌠To niestety dobiegło końca. Wciąż żyjemy wspomnieniami z u
Informacja prasowaGrajewo, 18 listopada 2020Czego nie może zabraknąć w twojej diecie?Odpowiednio skomponowana i zbilansowana dieta pozwala utrzymać ciało w dobrej kondycji, a także wzmocnić odporność naszego organizmu. Pods
Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool, ekspert kuchni włoskiej i mistrz kulinarnego recyklingu, podpowiada jak sprytnie wykorzystać resztki jedzenia, by nie zmarnował się ani okruszek.ZIEMNIACZANE KULECZKI Składniki:50
Informacja prasowa – Hochland PolskaWrzesień 2020Maasdamer – delikatnie słodki, owocowo-orzechowy młody ser żółtyHolenderski Maasdamer, choć powstał niespełna trzydzieści lat temu, zdobył już szerokie uzn
Liderzy w sektorze opieki spotkali się w Norymberdze w dniach 12-14 kwietnia by zaprezentować swoje usługi i innowacyjne produkty na targach Altenplege 2011.Targi od wielu lat są miejscem spotkań producentów, kontrahentów i wsz
Na lutowych targach w Monako został pokazany najnowszy piekarnik do zabudowy – NV70F7. To ciekawe pod względem wzornictwa, a jednocześnie niezawodne urządzenie jest przeznaczone dla klientów, którzy oczekują swobody w real