„Niewielki glon może być Ĺşródłem zdrowia i młodości”Usuwa z organizmu toksyny i metale ciężkie, poprawia pamięć i naszą urodę – to wszystko może niewielka alga, czyli chlorella. To mikroskopijnej wi
Informacja prasowaPoznań, 13 marca 2018 r.Wiosna to pora roku, na którą zawsze czekamy z upragnieniem. Uwielbiamy ją za to, że przynosi cieplejsze dni oraz pozwala na zmianę garderoby i diety na lżejsze. W tym czasie staramy s
Informacja prasowa 17.02.2017Z miłości do architektury i gotowaniaJustyna, Agnieszka i Wojciech to trójka przyjaciół architektów, którzy poznali się podczas studiów. Łączy ich zamiłowanie do piękna, wykonywany zawód, bl
Po czterech latach blogowania na princessmisia.com Marta Majewska, Dyrektor Strategii Digital i Mediów społecznościowych Porter Novelli wydała pierwszy numer magazynu kulinarnego LUSCIOUS.Pomysł na stworzenie kulinarnego magazynu
Nie tylko zaspokajają głód, ale również wpływają korzystnie na zdrowie. Mowa o produktach spożywczych będących żywnością funkcjonalną, czyli wzbogaconą. Zalicza się do niej wiele produktów dla niemowląt, np. produkty
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Kierunek „Dobry smak”! Choć po drodze nie zabraknie orientalnych akcentów, nie zapominamy o korzeniach. Zapraszamy do przygotowania dań, w których polskie sk
PóĹşną jesienią orzeĹşwiające, lekkie i kwaskowate smaki w kuchni ustępują miejsca tym bardziej wyrazistym, aromatycznym. Ich podstawę stanowią przyprawy korzenne, których właściwości zdrowotne i przede wszystkim rozgrz
Nie trzeba mieszkać w Wielkopolsce, aby podstawę każdego obiadu stanowiły ziemniaki. A w proponowanej dziś przeze mnie diecie kreuje się właśnie taki model żywienia. Dlaczego ziemniaki? Wydaje się to nieprawdopodobne, poniewa
Uwolnij wannę na święta!Nadchodzą święta, a w większości polskich domów zaczynają się przygotowania do wigilijnej wieczerzy. Jednym z nieodłącznych elementów tradycyjnej Wigilii Bożego Narodzenia jest
Awokado zapiekane z tuńczykiem i AldameremPrzepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona KarkonoszySkładniki: – 2 awokado – 150 g filetu z tuńczyka – 300 g sera Aldamer MSM Mońki – ½ p