Informacja prasowaGrajewo, 18 sierpnia 2020Ten fermentowany napój mleczny jest uzyskiwany w procesie zakwaszania kulturami kwasu mlekowego maślanki, powstałej przy produkcji masła. Przez lata niedoceniany, ma w sobie ogromny pote
Ze względu na wysoką zawartość białka oraz cennych wartości odżywczych, rośliny strączkowe są jednym z podstawowych elementów diety wegeteriańskiej i wegańskiej. Jednak mogą być również głównym składnikiem typowo mi
Sos myśliwski z grzybami leśnymi serwowany z pieczonymi ziemniakamiGrzyby leśne ożywiają kuchnię i odmieniają ją nie do poznania. Z jednej strony dzięki swojemu niepowtarzalnemu aromatowi potrafią uczynić ze zwykłego posi�
Warszawa, 30.09.2020 r. Owocowe szaleństwo – kuszące smakiem koktajle z napojami owocowymi Hellena Gdy dni powoli robią się coraz krótsze, a za oknem roztacza się jesienna aura, warto sięgnąć po orzeĹşwienie, któ
Aby prawidłowo się odżywiać, pamiętaj, aby jeść w regularnych porach. Nawet, jeżeli odchudzasz się i nie jesz kolacji, zawsze jedĹş pożywne śniadanie. Bardzo potrzebna jest energia na początek dnia. Rano potrzebujesz najw
Grillowanie należy do naszych ulubionych form spędzania czasu wolnego. Może więc wydawać się, że nie ma ono przed nami żadnych tajemnic. Okazuje się jednak, że sporo ciekawego na jego temat mają do powiedzenia badacze i eksp
To już III odsłona projektu, który cieszy się wielką popularnością wśród gimnazjalistów w całej Polsce. Jego główną misją jest nauka młodzieży gimnazjalnej zasad prawidłowego i zdrowego odżywiania. W poprzednich o
Data publikacji: 29.01.2018 Podziel się na:W starożytności wierzono, że orzechy to rośliny magiczne, które przynoszą szczęście. Dzisiaj wiemy, że „magia” orzechów to przede wszystkim ich właściwości. R�
Warszawa, 19.09.2018 r.Oferta limitowana: Jeżyki kokosowe w białej czekoladzieGoplana wprowadza na rynek limitowaną edycję Jeżyków White Coconut. Kultowe ciastka słynące z wyjątkowej kompozycji składników, zostały wzbogac
We współczesnym świecie tempo życia nieustannie przyspiesza, a zapotrzebowanie na żywność, którą można błyskawicznie przygotować do spożycia wzrasta. Jednocześnie coraz bardziej zwracamy uwagę na jakość spo