Zanim wyjedziemy na narty, należy oprócz sprzętu, przygotować przede wszystkim nasze stawy. W tym celu stosujmy dietę bogatą w białko, kolagen oraz witaminę D i C. Można wspomóc się suplementami z alg, które zawierają dobr
III. Ziemniaki faszerowane z sosem tatarskimW asortymencie firmy TARSMAK znajdziemy pięć sosów uhonorowanych przez Lożę Ekspertów programu „Doceń polskie”. Jeden z nich jest wyśmienitym dodatkiem do faszerowanych z
Na lutowych targach w Monako został pokazany najnowszy piekarnik do zabudowy – NV70F7. To ciekawe pod względem wzornictwa, a jednocześnie niezawodne urządzenie jest przeznaczone dla klientów, którzy oczekują swobody w real
NIEŚPIESZNE ŚNIADANIE – TOSTY XXL Z BURACZANYM HUMMUSEM I JAJKIEMSkładniki na 4 porcje: – Chleb tostowy pszenny XXL (np. Dan Cake) – 4 kromki – czerwone buraki – 2 średnie sztuki – bi
Budowa szybu SW-4 zbliża się do jednego z najtrudniejszych etapów – drążenia wyrobiska szybowego w pokładzie soli o grubości blisko 160 metrów. Czegoś takiego nie dokonano jeszcze nigdzie na świecie!Sól kamienna w o
Wrocław, 16.11.2017INFORMACJA PRASOWAMARKA: Well WellASORTYMENT: Roślinna Pasta z pestkami słonecznika, z ogórkiem i koperkiem – 125 g NOWOŚÄNowość marki Well Well – Pasta z pestkami słonecznika, z ogórk
Paluchy z ciasta francuskiego z pastą ze śliwek kalifornijskichSkładniki:ďą 1 opakowanie ciasta francuskiegoďą 1 serek naturalny do smarowaniaďą 2 łyżeczki tymiankuďą 2 łyżki miodu płynnegoMus ze śliwek k
W dniach 18 i 19 sierpnia 2012 roku w Grucznie odbędzie się kolejna edycja Festiwalu Smaku. Impreza prezentuje kulinarne bogactwo, kulturę stołu oraz rękodzieła regionu kujawsko-pomorskiego. Wśród gości pasjonaci kulinar
Informacja prasowaPoznań, 28 paĹşdziernika 2016 r.Rozgrzewające kremy na jesień – właściwości i przepisy Jesień to czas na rozgrzewające, bardziej kaloryczne i pełne witamin potrawy. W codziennym menu nie powinno
Informacja prasowaPoznań, 5 paĹşdziernika 2016 r.Faszerowane papryki z orientalnym farszemJesiennym przysmakiem, którego nie powinno zabraknąć w naszych potrawach są papryki. Zawierają one mnóstwo witamin i co najważniejsz