Ciepły koc, ulubiona książka i kubek gorącej kawy NESCAFĂ, oczywiście czerwony kubek! Właśnie tak już niedługo będą wyglądać długie i chłodne jesienne wieczory. Specjalnie na jesień firma NestlĂŠ przygotowała prom
Informacja prasowaWarszawa, 17 września 2019 r.Ulubieńcem jest jabłko, zaś w kuchni króluje ziemniak – po jakie owoce i warzywa najchętniej sięgają Polacy, a bez których nie wyobrażają sobie gotowania?Z badania pr
„Błyszczeć”- to noworoczne postanowienie niejednej kobiety. Teraz, biorąc udział w loterii audiotekstowej zorganizowanej dla wafli marki PRINCESSA, to zdecydowanie łatwiejszy do osiągnięcia cel. Codziennie, przez 5 m
Bogactwo kolorów, burza smaków, eksplozja aromatów – wakacje to czas, by na nowo zachwycić się kuchnią włoską! Odkryć, że to nie tylko pizza, makarony i gnocchi, ale przede wszystkim świeże warzywa, doskonała oliwa
Informacja prasowaPoznań, 11 września 2018 r.Jeżeli chodzi o właściwości zdrowotne, herbata szczyci się bardzo długim i imponującym CV. W ciągu kilku tysięcy lat wielokrotnie przekonała nas o swoim kojącym i regenerując
Informacja prasowaPoznań, 15 listopada 2016 r.Rozgrzewające kremy z nutką OrientuJesienią i zimą w naszym codziennym menu nie powinno zabraknąć rozgrzewających potraw, pełnych ziół oraz przypraw. Dlaczego? O tych porach r
Informacja prasowaPoznań, 17 stycznia 2018 rokuKarnawał to kilka wyjątkowych tygodni w roku, kiedy o wiele częściej i chętniej uczestniczymy w zabawach i maskaradach. Ubieramy się wtedy w stroje ozdobione cekinami, falbanami c
Z wakacji przywozimy pami?tki: pocztówki, muszelki, górskie kamyki, które pó?niej w zimowe wieczory przypominaj? nam wspania?e podró?e. Idealn? pami?tk? letnich smaków s? przetwory. S?oik pyszn
Aromatyczny wigilijny barszcz czerwonyPrzepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona Karkonoszy!Składniki:– głowy karpia 2 szt.– marchew 3 szt.– pietruszka 2 szt.
ÂŹWłocławek, 22 lutego 2018 r.Buziaki i cytrynowe całuski!Dzień Niespodziewanego Całusa (24 lutego) to doskonała okazja, by wyrazić na słodko sympatię lub skrywane głębokie uczucia. Wystarczy najpierw zaczaić się w ku