Na sklepowych półkach pojawił się nowy produkt – Podpiwek Jędrzej. To pierwszy bezalkoholowy napój z browaru. Jest produkowany tradycyjną metodą, na bazie zbóż i chmielu przez firmę Van Pur.…
Informacja prasowaGrajewo, 18 sierpnia 2020Ten fermentowany napój mleczny jest uzyskiwany w procesie zakwaszania kulturami kwasu mlekowego maślanki, powstałej przy produkcji masła. Przez lata niedoceniany, ma w sobie ogromny pote
Włocławek, 16 września 2020 r. Wybieraj zdrowe i lokalne produkty, jeśli chcesz wzmocnić swoją odporność Jesienią nasz organizm narażony jest na różnego rodzaju infekcje wirusowe. W tym okresie powinniśmy szczególnie za
Informacja prasowa: Sedar S.A.Grudzień 2017Małe kroki do zdrowego stylu życiaNoworoczne postanowieniaMałe kroki mogą prowadzić do wielkich wyników. Realizacja drobnych postanowień potrafi zmienić nasz tryb życia na zdrows
Informacja prasowaWarszawa, 5 kwietnia 2018 r.Wiosną nie tylko natura budzi się do życia. Także nasz organizm po zimie musi doładować akumulatory i potrzebuje dodatkowej porcji energii i witamin. Dlatego świeże wiosenne warzy
Szaszłyki z łososia ze śliwką kalifornijskąSkładniki:ďą 1/2 szklanki sosu sojowegoďą 1/4 szklanki mirinu – słodkie wino ryżoweďą 1 łyżka mioduďą 1 łyżka startego czosnkuďą 3 łyżki startego
Herbata czarna niejedno ma imięNajsłynniejsze odmiany i ich historiaCzarna herbata to zdecydowanie najpopularniejsza z gatunków herbat na świecie. Pochodząca z dzisiejszych Chin, znana od tysiącleci, obecna jest na domowych sto
Już w piątek, 18 stycznia, odbędzie się w Warszawie Gala Finałowa SZLACHETNEJ PACZKI, podczas której podsumowana zostanie ostatnia edycja projektu, uhonorowani wolontariusze, darczyńcy, dobroczyńcy, partnerzy i wszyscy, którzy
Zastanawiasz się, jak przygotować mięso na grilla? Wykorzystaj kostkę bulionową Rosół z kury Knorr i wypróbuj ją w nowej roli – marynaty do mięsa z grilla! Z pomocą rad Piotra Murawskiego, szefa kuchni Knor
Warszawa, 12 września 2019Informacja prasowaMarnowanie żywności – problem, którego skala jest większa niż sądzimyW Europie wyrzuca się średnio ok. 179 kg żywności/osobę rocznie. Szacuje się, że w samej Polsce w