W twoim koszu ląduje rocznie 2000 zł. Podpowiadamy, jak to zmienić Przeciętny Polak marnuje około 52 kilogramów żywności w skali roku. Zacznij nad tym panować, oszczędzając pieniądze i ekosystem. Pomóc może ergonomiczny
Informacja prasowa – Hochland PolskaWrzesień 2020Maasdamer – delikatnie słodki, owocowo-orzechowy młody ser żółtyHolenderski Maasdamer, choć powstał niespełna trzydzieści lat temu, zdobył już szerokie uzn
Wrocław, 5 listopada 2020 r.Gotowa do upieczenia kaczka z farszem z kaszą i grzybami w ofercie KauflandOferta marketów Kaufland została wzbogacona o kaczkę faszerowaną kaszą i grzybami. Nawiązujący do tradycyjnych polskich s
Informacja prasowaWarszawa, xx stycznia 2019 r.Spotkać możemy je w niemal każdym sklepie. Wśród bezwartościowych przekąsek pełnych pustych kalorii znaleĹşć możemy prawdziwe bomby odżywcze. O czym mowa? Bakalie to szybki
Informacja prasowaGrajewo, 31 sierpnia 2020Kwaśna czy kremówka – czym różnią się śmietany i którą z nich wybrać?Śmietanka i śmietana są jednymi z najpopularniejszych produktów mlecznych w Polsce. Wykorzystujemy j
Święta tuż, tuż. Kulinarni eksperci Knorr ponownie przychodzą nam z pomocą – na świątecznej odsłonie strony przepisy.pl znajdziesz wiele przepisów na uniwersalne i regionalne dania świąteczne. WejdĹş na www.pr
Informacja prasowaWarszawa, XX lipca 2017Kuchnia na lato – chrupiący deser, to jest to! Jak wykorzystać sezonowe owoce, żeby nie znudziły się po kilku dniach? BA! zna na to sposób i prosty przepis, jak zaskoczyć wszys
Dzień Ojca tuż, tuż. Mimo, iż popularnością daleko mu do Święta Mam, nic nie stoi na przeszkodzie, aby sprawić, by i tatusiowie poczuli się raz w roku wyjątkowo. Zwłaszcza, że i w mediach na ten temat oszczędnie i nasze p
„Jak Cię widzą tak Cię jedzą” Parafrazując znane przysłowie „Nie szata zdobi człowieka⌠ale wygląd” możemy z powodzeniem uznać, że wiemy co oprócz zdrowia i smaku potrzebne jest naszym klie
Informacja prasowaWarszawa, 22 stycznia 2018Kasia Bujakiewicz i jej ulubione dania ze Złotymi owocamiTrudno wyobrazić sobie dogłębne zrozumienie obcej kultury, bez poznania lokalnych zwyczajów, tradycji i upodobań kulinarnych.