Informacja prasowaPoznań, 14 marca 2018 r.Wiosna to czas, kiedy na rynku pojawiają się pierwsze warzywa i owoce z polskich upraw. Warto wtedy zaopatrywać się właśnie w te świeże i zrezygnować z ich mrożonych odpowiedników
Informacja prasowa Wrocław, 15.02.2018Popularna pod każdą szerokością geograficzną, wnosi w zwykłą codzienność włoski żar i pasję, a w dodatku dostępna jest o każdej porze dnia i nocy. Bohaterka, do
17.11.2016, WarszawaInformacja prasowaComfort food po włoskuZastanawialiście się kiedyś, dlaczego coś jest âsmaczne jak u mamy”? Dlaczego z rozrzewnieniem wspominamy chrupkie placki ziemniaczane, które pałaszowali�
Wrocław, 16.11.2017INFORMACJA PRASOWAMARKA: Well WellASORTYMENT: Roślinna Pasta z pestkami słonecznika, z ogórkiem i koperkiem – 125 g NOWOŚÄNowość marki Well Well – Pasta z pestkami słonecznika, z ogórk
Wołowina wolno pieczona z sosem serowo-chrzanowymPrzepis poleca Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona KarkonoszySkładniki: – 1,5 kg wołowiny pieczeniowej (udziec) – 1 łyżka ziół prowansalskich – Â�
SushiAutorem artykułu jest Marta MalarskaCoraz większą popularnością cieszy się w Polsce sushi. Ta potrawa, o charakterystycznym smaku, przywędrowała do nas z Japonii. Osoby, które raz spróbowały sushi nie mogą pozostać
Na sklepowych półkach zadomowiła się prawdziwa gwiazda wśród deserów. Jest nią uwodzący niepowtarzalnym smakiem deser WINIARY POMYSŁ NA… Panna Cotta z sosem truskawkowym. Ten wyjątkowy rarytas powsta
Wrocław, 04.11.2017INFORMACJA PRASOWAMARKA: JAWOPRODUKT: USZKA Z KAPUSTÄ I GRZYBAMIUszka z kapustą i grzybamiUszka z kapustą i grzybami to tradycyjne polskie danie, które zdecydowanej większości konsumentów jeszcze d
Przepisy na dania z kaszą w roli głównej od Mai Sobczak, autorki bloga „Qmam kasze”, ambasadorki kampanii „Lubię kaszę”Pęczak i smażona rzodkiewka na maśle szałwiowymSkładniki:1/2 szklanki pęcza
Informacja dla mediówWarszawa, 11 lipca 2019 r.Lato zdążyło się już na dobre rozkręcić, nadeszła więc pora na spotkania poszukiwaczy znakomitych smaków w towarzystwie świetnej zabawy. W ramach siódmej już edycji Wyzwani