Informacja prasowa FLORINAMaj 2018Sprytne babki!Ich sekretem jest FlorinaNowoczesne rozwiązania ułatwiające życie cenimy w każdej dziedzinie, również w kuchni. Jeśli tylko możemy zrobić coś szybciej i skuteczniej, oszcz�
Na jesienne smutki – comfort food!Wszyscy znamy potrawy typu fast food. Na popularności nie traci też trend slow food, który przestaje być domeną wyłącznie drogich restauracji. A co kryje się pod tajemniczym określeni
Na lutowych targach w Monako został pokazany najnowszy piekarnik do zabudowy – NV70F7. To ciekawe pod względem wzornictwa, a jednocześnie niezawodne urządzenie jest przeznaczone dla klientów, którzy oczekują swobody w real
Choć lubimy kulinarne eksperymenty i coraz chętniej otwieramy się na nowe, mniej lub bardziej egzotyczne smaki, równie chętnie odkopujemy także stare przepisy naszych babć. Przepisy retro przeżywają ostatnio prawdziwy renesans
Soczyste mięso w złocistej chrupiącej panierce, obok wyśmienity sos, a wszystko przygotowane prosto i szybko – jeśli tak wyobrażasz sobie obiad idealny, koniecznie sięgnij po nowe Fixy Knorr: Chrupery z kurczaka z dipem se
Lista potraw, których składnikiem są ziemniaki jest równie długa co historia obecności tego warzywa na europejskich stołach. Organizacja Narodów Zjednoczonych ds. Wyżywienia i Rolnictwa (FAO), chcąc podkreślić znaczenie tej
Informacja prasowaŁódĹş, 16 listopada 2016Lankijska inspiracja – herbata nie tylko do piciaHerbatę wielu z nas pije niemal codziennie, samą lub jako dodatek do posiłku, jednak rzadko kiedy zastanawiamy się nad tym, w
Domino’s Pizza podpisała umowę na stałą obsługę z Grupą WALK. Umowa obejmuje działania w ramach komunikacji 360 stopni, a za ich realizację odpowiadają WALK Creative oraz WALK Social Media. W ramach współpracy,
Kilka tysięcy świeżych i pachnących Rogali świętomarcińskich dostępnych dla wszystkich użytkowników w sieci? Właśnie ruszyła druga edycja akcji alleRogal, dzięki której miłośnicy półfrancuskiego ciasta z bakaliami i
POLSKIE PIWA DOMOWE NA MEDALPiwowarstwo domowe w Polsce dynamicznie się rozwija i zyskuje coraz większą popularność. Szacuje się, że w naszym kraju warzeniem piwa hobbystycznie zajmuje się nawet ponad 10 tys. osób. Co roku or