KIT KAT to największa i najbardziej znana marka firmy Nestlé w kategorii słodyczy, obecna na ponad 70 rynkach na świecie i posiadająca bardzo liczną grupę młodych, aktywnych konsumentów. Wychodząc naprzeciw użytk
Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool, ekspert kuchni włoskiej i mistrz kulinarnego recyklingu, podpowiada jak sprytnie wykorzystać resztki jedzenia, by nie zmarnował się ani okruszek.ZIEMNIACZANE KULECZKI Składniki:50
ABC Konesera Kawy: Zdradzamy tajemnice kawowych opisówUzyskując miano jednego z najpopularniejszych napojów świata, kawa stała się produktem ogólnodostępnym i âŚniezwykle zróżnicowanym. Mnogość odmian, sposobów paleni
IV. Wypasiony krem z porów i ziemniaków ze śmietaną PolskąSkładniki (na 4 porcje):– 2 pory pokrojone w plastry– 500 g ziemniaków obranych i pokrojonych w kostkę– 200 ml śmietanki Wypasionej 30% Mlekovita,
9 lipca 2015 r.Smacznie, zdrowo i lekkoZupa to z pewnością ulubiona potrawa niejednego Polaka. Chętnie zajadają się nią nie tylko dzieci, ale również dorośli. To idealna propozycja na każdą porę roku. Podczas letnich upa�
Informacja prasowa TovagoPaĹşdziernik 2015Świątecznie i aromatycznie z Tovago – NOWOŚÄNiepowtarzalny, korzenny smak, któremu nie oprze się żaden łasuch – to znak rozpoznawczy piernika. A gdyby tak aromatycz
Z powodu zmian klimatycznych wkrótce może zabraknąć żywności. Pomogą nowe technologie i zaawansowane dane z obserwacji Ziemi? W najbliższym czasie możemy być świadkami znacznego wzrostu cen żywności, a nawet jej deficytu
Informacja prasowaWarszawa, 23 sierpnia 2019 r.Miękkie lądowanie po urlopie. Jak wrócić do rzeczywistości po dłuższym wypoczynku?Morza szum, ptaków śpiew⌠To niestety dobiegło końca. Wciąż żyjemy wspomnieniami z u
Informacja prasowaWarszawa, 27 paĹşdziernika 20165 sposobów na udane przyjęcie HalloweenoweHalloween cieszy się w Polsce coraz większą popularnością. W wielu domach w ten wieczór organizowane są tematyczne przyjęcia, pe�
Lekarze oraz farmaceuci z Leszna i powiatu leszczyńskiego mieli okazję po raz pierwszy poznać praktyczne działanie systemu e-Recepta. 17 marca 2011 r. w Wyższej Szkole Humanistycznej w Lesznie odbyła się konferencja inaugurując