Szczecin, 29 paĹşdziernika 2020 r.Co 10 Polak wyrzuca jedzenie, bo nie wie co z nim zrobić: jak można to zmienić? Blisko połowa Polaków (42 proc.) przyznaje się, że wyrzuca żywność do śmieci – tak wynika z badani
Pyszne i zdrowe przekąski na piknik!W słoneczne, letnie dni warto korzystać z pięknej pogody i spędzać czas aktywnie – najlepiej w towarzystwie zdrowych przekąsek HELIO Natura! SprawdĹşcie, co warto zabrać ze sobą na
Herbata czarna niejedno ma imięNajsłynniejsze odmiany i ich historiaCzarna herbata to zdecydowanie najpopularniejsza z gatunków herbat na świecie. Pochodząca z dzisiejszych Chin, znana od tysiącleci, obecna jest na domowych sto
ŁódĹş, 28 maja 2018 r.Informacja prasowaDziś Światowy Dzień Hamburgera! Według PizzaPortal.pl Polacy są fanami cheesburgerówBurger to jedno z najpopularniejszych dań w dostawie. Z okazji święta wszystkich jego miłośni
Informacja prasowaWarszawa, 9 lipca 2018Koktajle coraz częściej goszczą w naszych domach. Stosowane są w dietach oczyszczających lub jako szybki posiłek po treningu. Warto po nie sięgać, ponieważ dają o wiele więcej energi
Informacja prasowaPoznań, 7 listopada 2017 r.Lecznicze właściwości bursztynu są znane od stuleci. Wiele lat temu noszono go przy sobie jako zabezpieczenie przed złymi urokami i chorobami. Dzisiaj nalewka z tego minerału jest s
Informacja prasowaPoznań, 6 marca 2018 r.Uwielbiana przez wszystkich, dobra zarówno na słodko, jak i wytrawnie – pizza. Ten wywodzący się z Włoch przysmak jest jednym z najlepiej znanych fast foodów na świecie. Orygin
Kategoria :Data publikacji: 26.02.2018Jedzenie to nie tylko przyjemność, ale także fundament i podstawa dobrego funkcjonowania organizmu. Komponując menu na kolejny dzień nie powinniśmy zapominać, jak wiele możemy zrobić d
Informacja prasowa23 lipca 2018, Nowy SączGrill na przyjęciu weselnym. Co podać gościom?Podstawą udanego wesela jest dobra orkiestra i jeszcze lepsze jedzenie. A to nie zawsze musi kojarzyć się z rosołem, półmiskami wypeł
Warszawa, wrzesień 2016 r.Appetita poleca: aromatyczny stek w mięcie!Poszukiwanie nowych rozwiązań, nieoczywistych połączeń składników, ciekawość innych kultur sprawiają, że dobrze znane potrawy chętnie serwujemy w nowy