Warszawa, 20.11.2020 r.INFORMACJA PRASOWACodzienny-niecodzienny – dlaczego burak ma swoje święto?We wtorek 24 listopada przypada nietypowe święto – tego dnia obchodzimy Dzień Buraka. To niepozorne warzywo, przez
Kartofle, pyry, grule – nazywamy je różnie, a uwielbiamy wszyscy tak samo! Nic więc dziwnego, że ziemniaki są nieodłączną częścią polskiej tradycji kulinarnej. Coraz częściej stają się także składnikiem dań wyr
Często brakuje Ci czasu na porządne jedzenie? Zdarza się, że jesz w biegu albo cokolwiek? A może dbasz o zdrowie, ale nie masz pomysłów na oryginalne, szybkie potrawy? whomus? smaki tysiąca i jednej nocy… podsuwa wygodne
Marco Ghia, szef warszawskiej Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert kuchni włoskiej, poleca swoje ulubione przepisy.DESER BIRRAMISUâ(z piwem Guinness)Składniki:4 żółtka jajek125 g ubitej śmietany125 g cukru200 g je�
Informacja prasowaWarszawa, 7 listopada 2017Zaskocz swoich gości i przygotuj nowe wersje tradycyjnych przepisówChcesz, aby Twoje Święta były wyjątkowe i inne niż wszystkie? Zastanawiasz się jak urozmaicić tradycyjne przepis
Już 23 lutego walka  Przemka Salety z Andrzejem Gołotą. Koniec kariery sportowej obu pięściarzy, ale początek nowych wyzwań dla Salety. Mistrz Polski i Europy w boksie i kick-boxingu został ambasadorem marki Rm1, działając
Informacja prasowaPoznań, 14 września 2017 r.Pasta z owocami – sposób na udany obiad Jednym z dań cieszących się niezwykłą popularnością jest pasta, którą możemy podawać na różne sposoby. Jeśli lubimy miesza
Informacja prasowa23 kwietnia 2013, Nowy SączRyby, owoce, a może warzywa? Pomysłów na to jak urozmaicić dania z rusztu jest wiele, Wszyscy jednak wiemy, że głównym bohaterem każdego majówkowego barbecue są pyszne kiełbask
Warszawa, 19 grudnia 2012 r. Petit Beurre kakaowe Jutrzenka do zimowych ciastZima to wymarzona pora na domowe wypieki. Unoszący się w domu aromat pieczonego ciasta z cynamonową nutą uprzyjemnią chłodne i długie wieczory. Zwła
Przepisy szefa kuchni Marcina Budynka, ambasadora kampanii„Warzywa i owoce – na szczęście”Burger wołowy na plackach z cukinii z keczupem z jabłek Składniki (dla 4 osób): – 600 g mięso wołowego mielo