POSTNE, ALE NIE NUDNE – ZUPA Z CIECIERZYCY I ZIELONEJ SOCZEWICY Z CHRUPIÄCYM DODATKIEM Składniki na 4 porcje – ciecierzyca – 300 g – soczewica […]
Informacja prasowa Warszawa, 2 lipca 2020 r. Jak często zjadamy warzywa i owoce? Wciąż za mało i nie za często Co drugi rodzic wie, ile […]
Przepis kulinarny Kokosowe śnieżki z ciasteczek Petit Crunch Składniki: ď§ 8 ciasteczek Petit Crunch ď§ 2 tabliczki białej czekolady ď§ 4 łyżki śmietany 36% ď§ […]
Nadeszły wakacje, a wraz z nimi lipcowa pogoda. Gdy temperatura rośnie, warto pomyśleć o skutecznych i smacznych sposobach na orzeĹşwienie. Niezastąpione będą lody, które można zestawiać nawet z najbardziej zask
Informacja prasowa 17 kwietnia 2018, Warszawa Na co zwrócić uwagę wybierając suplementy diety? Niezależnie od tego, jaki tryb życia prowadzimy coraz częściej słyszymy o suplementach […]
Odświeżamy balkon na słodkie lenistwo Nawet jeśli nie była zbyt śnieżna i mroĹşna to zima wreszcie dobiega końca. Na pikniki czy wielogodzinne spacery co prawda […]
Informacja prasowa 10 maja 2018, Nowy Sącz Partnerzy odprawieni z domu, szampan chłodzi się w lodówce, a smakowite kiełbaski powoli rumienią się na ruszcie? Wspólne […]
Po otwarciu butelki mo?e spotka? nas du?y zawód, kiedy z?ocisty trunek oka?e si? jedynie gazowanym napojem alkoholowym. Wielbiciele piwa grzmi? na forach i maj? du?o racji, poniewa? bardzo cz?sto, piwo dost?pne na rynku z prawdz
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie” Głodni nowych przepisów? Z pomocą przychodzą organizatorzy programu „Doceń polskie” i opracowany przez nich kulinarny e-book. Publikacja zawiera opisy przyg
Informacja prasowa Poznań, 31 stycznia 2018 r. Podwieczorek to posiłek jadany najczęściej między godziną 14:30 a 18.00. Jego zadaniem jest wypełnić czas między obiadem, a […]