Tarta z jajkami, kiełbasą polską i śliwką kalifornijską Składniki: Ciasto: ďą 200g mąki pszennej ďą 100g mąki orkiszowej ďą 2 jaja ďą Â˝ łyżeczki soli […]
Informacja prasowa Warszawa, 3 września 2019 Gruzińskie i ormiańskie dania, które pokochali Polacy Kuchnia gruzińska zajmuje pierwsze miejsce w sondażach na temat smaków, które Polacy […]
Informacja prasowa Warszawa, 25 czerwca 2019 r. Supertalerz – zaserwuj sobie bombę witaminową! Najbardziej wartościowe produkty to te, które ofiaruje nam sama natura. Nieprzetworzone świeże […]
Amatorzy grzybów zacierają ręce - jesień to czas, kiedy na stole będą pojawiać się smakowite zupy i aromatyczne sosy grzybowe, marynowane podgrzybki, prawdziwki duszone w śmietanie⌠Pyszności!Leśne bogactwo stoi prze
Smacznie, zdrowo, pomarańczowo, czyli jesienne barwy na talerzu Jesień, pomimo kapryśnej pogody, to zdecydowanie jedna z najbardziej urokliwych pór roku. Zachwycające kolory obecne w przyrodzie […]
Wrocław, 5 listopada 2020 r. Gotowa do upieczenia kaczka z farszem z kaszą i grzybami w ofercie Kaufland Oferta marketów Kaufland została wzbogacona o kaczkę […]
To oni bawili się z nami, czytali książki, opiekowali się, gdy rodzice musieli iść do pracy. To oni przytulali, gdy wracaliśmy z podwórka z potłuczonymi kolanami. Wreszcie to oni potajemnie częstowali nas przysmakami, g
Przepis: Sałatka z młodego bobu z serem Gouda i miętą Przepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona Karkonoszy Składniki: – 0,5 kg młodego bobu […]
Informacja prasowa 10 kwietnia 2017 r. Zdrowe drugie śniadanie Często nie zastanawiamy się nad naszym drugim śniadaniem. Biorąc je z domu chwytamy za jogurt lub […]
Zbilansowana dieta jest wskazana w każdym wieku, jednak jej brak ma najpoważniejsze konsekwencje w okresie wczesnoszkolnym. To wtedy rozwija się układ odpornościowy młodego człowieka i kształtują jego nawyki żywieniowe. Prior