Marco Ghia, szef warszawskiej Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert kuchni włoskiej, poleca swoje ulubione przepisy. DORADA PIECZONA W SOLI Składniki: 1 dorada (500 g) 2 […]
Informacja prasowa Poznań, 25 maja 2018 r. Przed wakacjami wiele osób zwiększa liczbę treningów i rezygnuje z obecności cukru w diecie, a dodatkowo decyduje się […]
Od układania płatków owsianych na półkach do tytułu szlacheckiego - to brytyjska wersja American dream. To także streszczenie kariery sir Terryâego Leahy - legendarnego byłego Dyrektora Zarządzającego Tesco, który o
Długie i szare zimowe dni powoli odchodzą w niepamięć. Najwyższy czas dodać sobie energii, by w pełni cieszyć się nadchodzącą wiosną. Od czego więc zacząć? Najlepiej od pełnowartościowego śniadania! Niestety, wciąż
Olejek patchouli w medycynie i kosmetyce Z rosnącej w rejonach tropikalnych paczuli wytwarza się olejek, który od wieków wykorzystywany jest w medycynie wschodniej. Uspokaja i […]
Jako pierwsza w Polsce, firma Nespresso umożliwia swoim klientom wygodny sposób zbierania zużytych kapsułek po kawie, które następnie poddawane są recyklingowi.Warszawa, paĹşdziernik 2012 r. - firma NestlĂŠ Nespresso SA,
To już 5. milion drzew – rusza kolejna edycja programu „Po stronie natury” Już po raz piąty Żywiec Zdrój we współpracy z Fundacją Nasza Ziemia i Lasami Państwow
Warszawa, 10 września 2019 r. Informacja prasowa Położył się Dyzio na łące⌠czyli desery dedykowane wszystkim marzycielom „Jaka szkoda, że te obłoczki płynące nie są […]
Warszawa, 03.06.2019 r. Akcja promocyjna „Chrupnij kasę” w loterii wafli Familijnych! Najbardziej rodzinne wafelki w Polsce rozdają kasę! Przez dwa miesiące, od 1 czerwca do […]
Poznańskie szare kluchy, sery zagrodowe z Wielkopolski, Dolnego Śląska, Podhala i Podlasia, wędzone i smażone ryby z Milicza, piróg biłgorajski i inne smakołyki ze wszystkich regionów kraju, do tego: Piwo Żywe, Ps