Warszawa, 24 września 2020 r. Polski soczysty drób w nowej odsłonie Wędlin z Kurnej Półki ZM Silesia wprowadza pod marką CEDROB kolejne nowości z kurczaka […]
Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert kuchni włoskiej, poleca swoje ulubione przepisy. SALTIMBOCCA Składniki: 800 g plasterków cielęciny 180 g prosciutto crudo 50 […]
Jedzenie na wynos – czyli przekąski podczas spaceru z dzieckiem O wartości diety dziecka świadczą nie tylko główne posiłki, lecz przede wszystkim to, co trafia […]
Żadna branża nie pozostaje obojętna na zmieniające się jak w kalejdoskopie trendy. Każdego roku można również śledzić pojawiające się nowinki ze świata kulinarnego, które tak […]
1 czerwca zapisze się na stałe w historii energetyków – dzięki BLACK ENERGY i wielomilionowej kampanii z udziałem celebryty najwyższego formatu – Mike’a Tysona. Kampania będzie miała kilka odsłon,
Jak dobrać kawę do sposobu parzenia? Choć wydawać by się mogło, że poranek nie służy czasochłonnym rytuałom i zazwyczaj wymaga działania w pośpiechu, aż 65% […]
ZnajdĹş chwilę na nietypowe święto – kulinarne inspiracje na Światowy Dzień Chleba Pieczywo, w tym głównie chleb, od pokoleń pozostaje jednym z podstawowych składników menu […]
Grzejniki pracują większą część roku: sezon grzewczy w Polsce trwa zazwyczaj od września do kwietnia, biorąc pod uwagę siedmiomiesięczny okres eksploatacji, warto poświęcić chwilę na poznanie zasad ich odpowiedniego dobor
Już 19 marca kolejna odsłona kampanii telewizyjnej NespressoNespresso to światowy lider w sektorze kawy porcjowanej. Marka zyskała sobie uznanie kawoszy na całym świecie dzięki szerokiemu portfolio i innowacyjnemu podejśc
NOWOŚÄ! Yummity – nowy wymiar kuchni autentyczny smak roślinnych dań! Dania inspirowane autentycznymi smakami kuchni z różnych zakątków świata, słodkie i słone wypieki oraz vergery […]