Wrzuć na luz! Czas na ferie!Snowboard, narty, spacery w górskiej scenerii⌠wybieracie się na ferie zimowe? Koniecznie zabierzcie ze sobą smaczne, pożywne i zdrowe fit & style przekąski Helio z kolekcji Bakaliowe Kieszo
Informacja prasowaWarszawa, 7 listopada 2017Śniadania powinny być proste i łatwe w przygotowaniu, a jednocześnie dostarczać nam niezbędnych składników odżywczych, które dodadzą nam energii na cały dzień. Doskonale sprawd
Zimowych wieczorów nie musisz spędzać w domu – Nudle Knorr zapraszają do kina! Przebieraj w fantazyjnych smakach, zbierz cztery opakowania i przynieś je do kinowej kasy. Bilety na filmy 2D za jedyne 10 PLN czekają na Ciebie
7 faktów i mitów o przekąskach, o których nie wiedziałeśWokół przekąsek narosło wiele mitów – kojarzone są ze złymi nawykami żywieniowymi, szkodliwym tłuszczem i spontanicznym, niekoniecznie zdrowym, podjadaniem
Informacja prasowaWarszawa, 12 kwietnia 2018 r.Wszyscy miłośnicy szparagów z utęsknieniem wyczekują momentu, gdy wreszcie pojawią się w sklepach i na straganach. Trzeba jednak działać szybko – sezon na te zielone war
Czas Walentynek jest doskonałą okazją ku temu, by sprawdzić ile prawdy drzemie w starym przysłowiu „przez żołądek do serca”. Wszak zakochani swoje święto często obchodzą przy romantycznej kolacji, podczas kt&oac
Kevin sam w domu z Amiką nie musi się już niczego obawiać. Wszystko jest pod kontrolą. Do dyspozycji ma bowiem znacznie więcej sprzętu niż tylko niezawodną kuchenkę mikrofalową do odgrzania pizzy.Perypetie młodego bohatera
Informacja prasowaPoznań, 9 kwietnia 2019 r.Herbata jest napojem, który łączy nawet najodleglejsze (zarówno geograficznie, jak i światopoglądowo) kultury. Każdy z nas zna smak tego wyjątkowego naparu oraz ma na niego swój u
Świat potraw anyżem i goĹşdzikami przyprawianyAutorem artykułu jest Adam ToporW tradycyjnej kuchni Chińskiej stosuje się wiele przypraw, których na co dzień używasz także w swojej kuchni…Jest to przede wszystkim s�
Informacja prasowaGrajewo, 30 września 2020Marnowanie żywności to poważny, globalny problem natury zarówno ekonomicznej, środowiskowej jak i etycznej. Każdego dnia wyrzucane są tony jedzenia, co przyczynia się do niszczenia