Nowa pralka Eco Bubble łączy efektowne wzornictwo z nowoczesną technologią, zapewniając oszczędność energii i pieniędzy…
Co trzeci Polak wyrzuca żywność. Co najczęściej?WypowiedĹş: Jakub Antoszewski, manager Kantar Millward Brown, Jan Kuroń, szef kuchni, Katarzyna Dulko-Gaszyna, kierownik ds. zrównoważonego rozwoju IKEA Retail w Polsce.Wędli
NIEDOBORY MAGNEZU? ZAMIAST ŁYKAÄ SUPLEMENTY, WZBOGAÄ W MAGNEZ TO, CO PIJESZ CODZIENNIE⌠WODÄ!Profil współczesnej kobiety: dużo kawy, ciągły stres, czasami papieros, jako sposób na chwilę relaksu lub okazja na prz
Rumianek jest zwykłem chwastem polnym, jednak ma szczególne właściwości. Może działać kojąco, przeciwzapalne, przeciwskurczowo i odkażająco. Cennym składnikiem zawartym w nim jest olejek eteryczny – azulen. Napar z r
Naturalnie na śniadanieDobrze skomponowane śniadanie to klucz do dobrego samopoczucia. Każdy zdrowy posiłek odżywia ciało, stymuluje metabolizm i zwiększa odporność. Bez drugiego śniadanie nie będziemy mogli skoncentrować
Orzechy na poprawę nastroju!Za oknem zimno i szaro? Pokonaj jesienną chandrę! Zrób sobie gorącą herbatę i⌠sięgnij po kawałek pachnącego ciasta z chrupiącymi orzechami włoskimi, które mają moc uszczęśliwiania! J
Jaki posiłek do tornistra? Odpowiednia dieta to sposób na trudności w szkole!Powrót do szkoły po wakacyjnej przerwie to dla uczniów powrót do wzmożonego wysiłku umysłowego związanego z koncentracją i zapamiętywaniem. Dlat
Parmigiana to danie, które gości na stołach wszystkich Włochów. Kojarzy się ze słońcem, rodzinnym ciepłem i dzieciństwem. Swoim domowym przepisem na tę potrawę dzieli się Matteo Brunetti.Zdecydowanie Parmigiana di Melanza
Kawa NESCAFĂ Sensazione Creme dostępna jest w nowym formacie – saszetce o gramaturze 75 g. Opakowanie jest lekkie, dzięki czemu można je włożyć do torebki i zabrać ze sobą np. do pracy.Kawę NESCAFĂ Sensazione Cr
Informacja prasowaWarszawa, 22 stycznia 2018Kasia Bujakiewicz i jej ulubione dania ze Złotymi owocamiTrudno wyobrazić sobie dogłębne zrozumienie obcej kultury, bez poznania lokalnych zwyczajów, tradycji i upodobań kulinarnych.