Informacja prasowaPoznań, 7 marca 2018 r.Coraz częściej w opisach polskich restauracji pojawia się nazwa „kuchnia fushion”. Co oznacza ten kulinarny trend? To umiejętne łączenie tradycyjnych przepisów z różnych
Warszawa, 12 września 2019 r.Informacja prasowaFajnie, fajniej⌠Delecta, czyli słodkie nowości produktowe!Jesień to sezon nowości, które królują w ramówkach telewizyjnych, w prasie i internecie, a także na sklepowych
Długie i szare zimowe dni powoli odchodzą w niepamięć. Najwyższy czas dodać sobie energii, by w pełni cieszyć się nadchodzącą wiosną. Od czego więc zacząć? Najlepiej od pełnowartościowego śniadania! Niestety, wciąż
Informacja prasowa Warszawa/Brześć Kujawski 29.06.2018 r.Top 5 przekąsek na latoPrzed nami lato, ulubiona pora roku wielu osób. Podczas upałów w
Karnawał to czas radości, szalonych zabaw i tańca. Już od dawna w tradycji tej uczestniczą także dzieci – w przedszkolach i szkołach organizowane są bale przebierańców. Coraz częściej jest to jednak okazja, by r
Wrocław, 06.05.2014INFORMACJA PRASOWA MARKA: PONTIASORTYMENT: nowość!!! GLASSA SOJOWA PONTINowość – oryginalna włoska Glassa Sojowa PONTI Włoska marka Ponti rozpoznawalna w wielu krajach dzięki najwyższej jakoś
To może być naprawdę miły wieczór! Kup 4 paczki Nudli Knorr, zjedz ze znajomymi smaczny posiłek, a potem kino. Za 4 opakowania z Nudli otrzymasz bilet na film 2D za jedyne 10 PLN.Nudlożercy uwielbiają chodzić do kina! Dlatego
Z reguły częściej sięgamy po pieczywo białe, a więc pszenne albo żytnie, zaś razowe traktujemy raczej jak zło konieczne i bynajmniej niechętnie takie jemy. A to błąd, bo nie dość, że jest ono tańsze, z czasem też smacz
Wakacje to czas wolny od szkolnych obowiązków, porannego wstawania i odrabiania lekcji. Lato nie może być jednak przerwą w zdrowym odżywianiu. To właśnie w wakacje, gdy dzieci spędzają dużo czasu aktywnie na świeżym
Satelitarna rewolucja w rolnictwie Suszą objęte są już wszystkie województwa w kraju i wszystkie rodzaje upraw. Tegoroczne plony będą mniejsze niż przewidywano, to już pewne. W zwiększaniu wydajności w rolnictwie, mimo trud