Kuchnia polska Potrawy

Kluski śląskie z dziurką

Kluski śląskie z dziurką
Wrocław, 04.01.2013 INFORMACJA PRASOWA MARKA : JAWO ASORTYMENT: KLUSKI ŚLĄSKIE Z DZIURKĄ JAWO KLUSKI ŚLĄSKIE Z DZIURKĄ – SYCĄCE DANIE DLA ZAPRACOWANYCH Jawo – producent

Wrocław, 04.01.2013

INFORMACJA PRASOWA

MARKA : JAWO
ASORTYMENT: KLUSKI ŚLĄSKIE Z DZIURKĄ

JAWO KLUSKI ŚLĄSKIE Z DZIURKĄ – SYCĄCE DANIE DLA ZAPRACOWANYCH

Jawo – producent mrożonych dań gotowych, znany przede wszystkim z pysznych pierogów ręcznej produkcji, od początku działalności stawia na najwyższą jakość swoich produktów oraz ich domowy smak. Tym razem poleca kluski śląskie z dziurką czyli sycące danie dla zapracowanych.

Kluski śląskie z dziurką Jawo rozpływają się w ustach, a ich smak przypomina tradycyjną kuchnię mam i babć. Są doskonałą alternatywą dla najczęściej goszczących na naszych talerzach ziemniaków i z powodzeniem mogą je zastąpić – nie tylko jako dodatek do dania, ale również jako jego podstawa. Mogą być podawane z sosem i surówkami – będą wtedy doskonałym daniem jarskim. Kluski śląskie Jawo wybornie smakują także np. ze skwarkami lub kawałkiem dobrze przyrządzonego mięsa – wtedy nasycą najbardziej wymagających smakoszy. Produkt przygotowany został z najwyższą starannością, nie zawiera konserwantów, sztucznych aromatów czy barwników.

Kluski Jawo są niezwykle proste i szybkie w przygotowaniu. Wystarczy zamrożone wrzucać pojedynczo na ok. 3 l wrzątku. Kiedy wypłyną należy gotować je jeszcze ok. 7 minut. Podawać gorące.

Produkt dostępny jest w estetycznym i wygodnym, 450 – gramowym opakowaniu – idealnym dla całej rodziny.

Marka: Jawo

Opakowanie: 450 g

Cena: ok. 5,20 zł

READ  Dzień świętego Patryka - Irlandia świętuje i... gotuje

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy