Już tylko do 21 czerwca na fan page TEEKANNE Polska można przesyłać przepisy na konkurs „Herbaciane Smaki”. Każdy bloger, który prześle swój autorski przepis bazujący na now
Informacja prasowa Poznań, 12 czerwca 2018 r. Lato to dni pełne słońca, termometry wskazujące co najmniej 20 stopni i sezon na pyszne owoce. Truskawki, arbuzy, […]
Warszawa, 23 września 2020 Pandemia zmieniła nas na dobre – jakie zwyczaje zostaną z nami na dłużej? Świat zmienił się w ciągu kilku ostatnich miesięcy […]
Rumianek jest zwykłem chwastem polnym, jednak ma szczególne właściwości. Może działać kojąco, przeciwzapalne, przeciwskurczowo i odkażająco. Cennym składnikiem zawartym w nim jest olejek eteryczny – […]
Len zwyczajny jest uprawiany od ponad 7000 lat głównie dla trwałego włókna. Jednak poznano także jego właściwości lecznicze – chodzi o siemię lniane i olej […]
Marco Ghia, szef warszawskiej Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert kuchni włoskiej, poleca: PASTA ALLâAMATRICIANA Składniki (dla 4 osób): 500 g spaghetti 125 g guanciale di […]
Przepis kulinarny Pęczakowa kutia wigilijna Składniki: – 150 g maku – 200 g kaszy jęczmiennej pęczak np. marki Halina (2 torebki) – ok. 5 łyżek […]
Marki OLE! i Knorr przygotowały smaczną promocję, która rusza na początku maja i jest drugą edycją zeszłorocznej, zakończonej sukcesem akcji promocyjnej. Po raz kolejny w rolach gł&o
Dla zwycięzców konkursu Akademia Superprzedszkolaka zostały w lutym zorganizowane z udziałem Amiki warsztaty kulinarne. Zaszczytu tego i wyjątkowej frajdy dostąpiła grupa sześciolatków
Warszawa, 4 listopada 2019 r. Solidarność i Goplana polecają na święta Unikalne puszki z pralinami, kolekcja karmelowych figurek, Śliwka Nałęczowska w „damskiej torebce” i⌠Złoty […]